POSLOVNI CENTER - Savska cesta 14 pravni pouk

© Pelta d.o.o.

pisarne Delovno mesto

Delovno mesto


Poslovni naslov

pisarne Poslovni prostor

Poslovni prostor


Poslovni paket


Fleksibilna uporaba delovnih mest v prostorih rezerviranih za dejavnost na osnovi pogodbenega razmerja s fizično ali pravno osebo (s.p., d.o.o., d.n.o.) v okviru obratovalnega časa objekta. Dostop do prostorov in interneta z uporabo registrirnega ključa ter uporabniškega imena in gesla.  


Cena - tedensko   50 EUR + DDV

Neomejena uporaba delovnih mest v prostorih rezerviranih za določeno pravno osebo na osnovi pogodbenega razmerja s to pravno osebo (s.p., d.o.o., d.n.o.). Dostop do prostorov in interneta z uporabo registrirnega ključa ali uporabniškega imena in gesla.  


Cena - mesečno glede na zasedeno površino + DDV

Cena - mesečno  50 EUR + DDV

Registriranje poslovnega naslova pri Agenciji ter poraba poštnega predala. Obveščanje o dospelih pošiljkah Dostop do sprejemnice in interneta z uporabo registrirnega ključa ter uporabniškega imena in gesla.  


Vse prikazane cene veljajo v času povpraševanja in temeljijo na 24-mesečnih pogodbah. Cene se lahko spremenijo ter se razlikujejo glede na posamezne izbrane produkte in storitve. Cene poslovnih prostorov in prostorov za skupno delo so na osebo na mesec in so odvisne od razpoložljivosti. Veljajo pogoji in določila.